Főtámogatónk

Így látjuk mi

Besnyiné Kaszás Tímea

1975. Gyermekeim: Besnyi Attila 1996, Besnyi Barbara: 2003 születtünk. Mindkét gyerekem sajnos örökölte tőlem, és így igaz ez teljesen elveszi a gyerek korukat. Sajnos nekem is elég sok törésem volt amit utána úgy drótoztak össze. A kicsi lányomnak a lába már sajnos be van vasalva és neki is elég sok törése volt. A nagy fiamnak is elég sok volt a törése, úgyhogy úgy kell vigyáznom rájuk mint a hímes tojásra. Szóval nem egyszerű nekünk.

Szilágyi Réka

Én egy két hónapot élt kislány anyukája vagyok. Pancsika ugyancsak OI.-val született. Sanjos röpke két hónapot volt velünk, amit mi egy csodaszép áldáskent, ajándékként kaptunk a jó Istentől.Terhességem utolsó hónapjaiban derült ki, hogy milyen nagy a baj. Aztán megszületett és higgyék el, mi voltunk a legboldogabb szülők a világon. Semmi nem változtatott azon, hogy a mi drága kicsi Pancsikánk betegen és rövidebb végtagokkal jött a világra. Nagyon szerettük és szeretni is fogjuk őt. Azt hiszem, mindent megtettünk annak érdekében, hogy segítsünk az esetleges gyógyulásában, hiszen még Nyiregyházára is kivittük, ahol elkezdtek egy biszfoszfonátos kezelést a csontok erősítésére, de sajnos fent másként döntöttek… Mennie kellett, vártak már rá a kis angyalkák az Úr csodálatos országában…
Tudják,nagyon megviselt… Annyira hittem abban, betegségétől függetlenül – szinte minden csontocskája össze volt törve (ez már az anyaméhben megtörtént), – hogy teljes életet fog majd élni.Elsírtam magam amikor legelőször találkoztam Danielával a Fókusz műsor révén, hiszen ilyen életet gondoltam el az én csöppségemnek is, aki a betegségétől függetlenül tud érvényesülni az életben és pedig nagyon jól.
Büszke vagyok rátok, ti akik ezzel a betegséggel küszködtök nap, mint nap és nem hagyjátok magatokat! Azért is megmutatjátok az egész világnak, hogy igenis, értékes emberek vagytok, büszke tagjai a társadalomnak.